TBB Revisited: Coco’s Outback

TBB Revisited: Coco’s Outback
Coco’s Outback

Aangezien we toch wel een beetje verwend waren wilden we weten: zijn de burgers van Coco’s Outback echt zo goed of is de rest gewoon zo mwoah? Daarom is er besloten om een tussentijdse 0-meting te houden.

Deze keer was de setting geheel anders. Het was een zomerse maandagavond. Het terras bij Coco’s  Outback zat bomvol.

Bediening liet op zich wachten en eenmaal besteld duurde het ook even voordat onze burgers er waren. De kaas was niet gesmolten en er zat ook geen mayo bij de Aussie fries. Over deze Aussie fries gesproken, het leek wel of we de onderste uit de zak hadden. Allemaal kleine stukjes aardappel waaronder de harde stukjes. De burger leek ook niet echt gezout en pepert. Het was in ieder geval minder dan de vorige keer. Maar dat kon natuurlijk ook te maken hebben met de drukte en het minder presteren. Gelukkig kregen we dan wel meer mayo als de vorige keer toen we om de mayo vroegen.

Onze algehele beoordeling ging door deze dingen ook een halve punt omlaag. Volgende keer beter! Wat ook wel weer een opvallend pluspunt was dat we deze keer 3x goedkoper uit waren dan bij het Hard Rock Cafe!

Like en Deel deze Burger Wisdom!

Lees Ook De Volgende Reviews!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *