Over ons

Missie:

The BurgerBoys brengen vrijwillig een bezoek aan alle bekende (en minder bekende) kwalitatieve burgertenten in Amsterdam en door middel van subjectieve reviews wordt in kaart gebracht welke burgertenten de lekkerste burgers serveren.

 

Wij vinden op de ouderwetse manier uit waar je de beste burgers in Amsterdam kunt eten door gewoon langs te gaan! 


Tegenwoordig zijn er zoveel burgertenten die allemaal claimen de beste burgers te serveren. Men gebruikt verschillende (marketing)tactieken om mensen te overtuigen van de kwaliteit van hun burgers. Je ziet door de bomen het bos niet meer. (Of in dit geval de burgers).

 


Visie:

Wij willen dat men weet waar ze moeten zijn om te genieten van de lekkerste burgers (van Amsterdam).

 


“De beste burgers maak je door een combinatie van goede ingrediënten en de beste mensen in de keuken!

 

Waar beoordelen the BurgerBoys op?

Afstand. (vanaf Amsterdam Centraal Station gezien)
Omgeving.
Sfeer.
Keuzemogelijkheden.
De burger.
De frietjes.
Plus- en minpunten.

Vervolgens komen the BurgerBoys met een algeheel eindoordeel die ter plekke bepaald wordt.

Wil je snel het gehele overzicht zien van al onze beoordelingen tot nu toe?
Check dan onze Resultaten pagina.

 

De leden van The BurgerBoys

Irv

31 jaar

Amsterdam geboren en getogen

 

Specialiteit: Beef Burger (Black Angus)

Friet: Fan van Burgerbar & Coco’s outback friet.

Bier: Koud en 0,5 Liter

Atmosfeer: Zolang ik kan ademen kan ik eten!

Catchphrase: Black Jesus Approves!

 

Slimmefik

 

Hebben jullie jalapenos?

Hebben jullie jalapenos?

36  jaar

Ontsnapt uit West Friesland.

Eetniveau: Wa de boer nie ken, da eet ie nie.

burgerstatsY

Specialiteit: Jalapenos.

Friet: Ja, niet zonder mayo, he!

Bier: Lekker, maar ik moe nog rijuh.

Atmosfeer: Ik moet wel iets te kijken hebben tijdens t eten.

Catchphrase: Hebben jullie jalapenos?

 

Diablo

 

 

Wat zullen we vandaag eens nemen?

Wat zullen we vandaag eens nemen?

39 jaar

Geboren en getogen in Amersfoort, gevormd in Amsterdam.

Eetniveau: A. Want goed eten heeft geen opsmuk nodig.

Specialiteit: Beef, maar mix-it-up waar het kan (Black Angus, Wagyu, Kangaroo).

Friet: Standaardfriet is zo passé, liever iets luxer.

Bier: Heeft de voorkeur boven geen.

Atmosfeer: Zolang ik maar kan eten ben ik tevreden.

Catchphrase: Wat zullen we vandaag eens nemen?