Skip to main content
Burger BeoordelingenBurgertenten-Centrum

Burger House | Brace for the BurgerBoys

Burger House

(website)

Martelaarsgracht 24

Een nieuwe verse burgerreview!

De afgelopen week zijn er een aantal nieuwe toevoegingen aan de lijst gedaan. Burger House is daar één van. En aangezien het dichtbij Centraal Station ligt is dit dus een goeie gelegenheid hier eens langs te gaan.

20160613_182157

Afstand

Perfect te bereiken. Op een steenworp afstand van CS aan de Martelaarsgracht. Dat is de eerste 50 meter voor de Nieuwezijds Voorburgwal voor de topografisch gestoorden. Je kan dit dus makkelijk lopend doen.


Omgeving

Toeristisch. Druk met verkeer maar toch wel een leuke ligging.

Sfeer

Burger House oogt uiterst schoon. Het is alleen niet speciaal genoeg te noemen dat het zich kan onderscheiden van anderen. Het is ook te merken dat het meer op toeristen is gericht.

Keuzemogelijkheden

Voldoende. Je stelt hier je eigen burger samen. Niet heel erg veel ingredienten te kiezen maar het is genoeg.

De burger

Black Angus. Het vlees is smaakloos en te doorgebakken. Er zit geen eigen identiteit aan. Het is naar onze mening een slechte kopie van de BurgerBar. Niet alleen maar negatiefs, het broodje vonden we daarentegen wel erg goed en kon de lading makkelijk dekken. Tussen de salade zaten olijven, rare keuze. Eigenlijk zijn wij van mening dat de Burger House geen stabiele fundering heeft.

De frietjes

Super super super standaardfriet welke ook nog eens onderbakken was. Ook was er geen zout overheen gedaan. Ja natuurlijk kan je dat met de zout op tafel oplossen, maar toch. Je krijgt ook geen mayo geserveerd bij je friet, daar moet je apart om vragen. Vervolgens word er ook nog eens cheap-ass met de mayo omgegaan: zoals altijd veels te weinig.

Pluspunten

+ Pittige jalapenos.
+ Goed broodje.
+ Vriendelijke bediening.
+ Schoon

Minpunten

– Lauw bier!
– Weinig mayo, moest speciaal om mayo gevraagd worden.
– Extra betalen voor de mayo.
– Olijven in de salade.

Algehele beoordeling

 Irv: 6.5
Diablo: 6.5
Slimmefik: 6.2