Skip to main content

Hummbar

(website)

Utrechtsestraat 11

Na een kleine vakantiebreak is het weer tijd voor een verse burgerreview. De originele BurgerBijbel werd geraadpleegd. Via het Nieuwe Testament kwamen we uit op Hummbar. Kan een bar met kreeften zich onderscheiden?

20160808_184054

Afstand

10 minuten met tram 4/9/14 vanaf Amsterdam CS naar Rembrandtplein.

Omgeving

Rembrandtplein.

Sfeer

Groots en netjes! Hummbar heeft een modern industriƫle uitstraling. En natuurlijk moesten we een plek hebben naast de levende kreeften.

20160808_184250

Keuzemogelijkheden

Er is genoeg te eten. Burgerkeuze is beperkt maar er is voor iedereen wel wat.

20160808_192518

De burger

Beef burger. Bij het opnemen van de bestelling werd ons netjes gevraagd hoe we onze burger wilden hebben. Wij zijn fan van een medium burger dus dat werd doorgegeven. De burger is goed op smaak maar is net iets te groot voor het broodje. Het broodje zelf kon weerstand bieden aan de sappen van de burger. Er was een goeie verdeling van ingredienten waarbij er eigenlijk niks tussenuit gleed. Er werden standaard saladeblaadjes in een bakje geserveerd, alleen sommige waren iets bruinig. Niet echt vers dus. Verder geen aanmerkingen, wij waren goed te spreken over deze burger.

De frietjes

We kregen u-vormige friet geserveerd (geloof ons maar). Perfect om de mayo te lepelen. Dit is ook de eerste tent waar we te horen kregen dat er gratis onbeperkt friet gegeten kon worden (Dayum!). Zoals gewoonlijk werd er te weinig mayo bij geserveerd, maar unlimited fries = unlimited mayo.

Pluspunten

+ Onbeperkt friet!
+ Er werd gevraagd hoe je de burger wilde.
+ Vriendelijke bediening. Zeer hard werkend en nog heel spontaan blijven. (Shout-out naar onze topper van de avond)

Minpunten

– Weinig mayo.
– Standaard saladeblaadjes. Niet vers, waren iets te “bruinig”.

Algehele beoordeling

Irv: 8
Diablo: 8
Slimmefik: 7.7