Skip to main content
Burger BeoordelingenBurgertenten-Centrum

Rose’s Cantina [gesloten] | TBB zijn binnen

Rose’s Cantina

(website)

Reguliersdwarsstraat 40

Wat is nou lekkerder om met zomerse omstandigheden te genieten van een hapje en een drankje op een terras? Dan moet er wel één gevonden worden. Aangezien er niet veel terrassen overbleven en wij er persé een wilden hebben moest er een passend alternatief gevonden worden. Rose’s Cantina bleek dat alternatief te zijn. Lees hier de spicy review.

foto van de voorgevel

Voorgevel

Afstand

Tien minuten met tram 1,2 of 5 en uitstappen bij de halte Koningsplein. Vervolgens twee minuten lopen in de Reguliersdwarsstraat.

Foto van een groen uitzicht

Groen uitzicht

Omgeving

De Reguliersdwarsstraat is een gezellig straatje waar genoeg te beleven is. Maar bij Rose’s Cantina maakten wij gebruik van de achtertuin. Even wat groen om ons heen bij de burger.

Sfeer

Rose’s Cantina bevindt zich in de gezellige Reguliersdwarsstraat. Het is een leuk mexicaans tentje met een terras in de achtertuin.

foto van Burgerkeuze + fries en rucolamix

Burgerkeuze + fries en rucolamix

Keuzemogelijkheden

Een burger met cheddar, bacon en salsa geserveerd met sweet potato fries en chipotle mayo.

Foto van Burger @ Rose's Cantina

Burger @ Rose’s Cantina

De burger

Een goed gekruide burger Mexican style en dat is goed te proeven. We waren aangenaam verrast hierdoor. Feit is wel dat je hier dan wel zin in moet hebben. Je kon kleine stukjes pepers in de burger ontdekken. De burger is aardig en ook precies juicy genoeg. Het is een burger met karakter. Het broodje is goed en kon alles goed hebben, deze had alleen wel kort op de grill gemogen. Er werd een goede sla on the side geserveerd (rucolamix) en samen met de frietjes werd dit leuk gepresenteerd op een houten plank.

Foto van Fries @ Rose's Cantina

Fries @ Rose’s Cantina

De frietjes

Voor de verandering geen Vlaamse of standaard frietjes. Nee we kregen frietjes van zoete aardappel. En dat was een interessante afwisseling. Jammer genoeg vonden we het iets te weinig. Deze fries waren krokant van buiten en zacht van binnen. En de combinatie met chipotle mayonaisse gaf het geheel de nodige spice. Deze sweet potato fries geeft het hele gebeuren net iets extra’s.

Pluspunten

+ Mexicaanse stijl.
+ Jalapenos konden extra besteld worden.
+ Presentatie
+ Leuk, vriendelijk personeel.
+ De sfeer van een private garden.

Minpunten

– Weinig friet.
– Geen (burger)keuze.
– Broodje had op de grill gemogen.
– Je moet er maar net zin in hebben.

Algehele beoordeling

Irv: 7.5
Diablo: 7.9
Slimmefik: 8.2