Skip to main content
Burger BeoordelingenBurgertenten-Centrum

Ter Marsch & Co | De Beduusde Boys

Ter Marsch & Co

(website)

Vijzelstraat 4

Ter Marsch en Co heeft de titel Winner Beste Burger Nederland 2015 gekregen. The BurgerBoys weten dat zo’n titel een hoop kwaliteit met zich mee moet brengen. Maar kunnen zij The BurgerBoys hiermee ook overtuigen? Een onafhankelijke, maar faire beoordeling volgt nu.

foto van Ter Marsch & Co voorgevel

Ter Marsch & Co voorgevel

Afstand

Zowel lopend als met de tram goed te bereiken. 15 min van Centraal Station. Met de tram in zo’n 5 a 10  minuten. Tram 24, halte Muntplein. Tegenover Pathe de Munt et voila!

 Omgeving

Einde Kalverstraat met de Bloemenmarkt voor de deur.

foto van TBB Chilling

TBB Chilling

Sfeer

Toeristisch gelegen naast de Bloemenmarkt. We konden hier buiten zitten met  goed uitzicht op de markt, kerktorentje, een drukke straat en genoeg afwisselende poppetjes om naar te kijken.

Keuzemogelijkheden

Voldoende. Genoeg om te twijfelen. Mede dank aan de bediening voor de tips!

Burgers, fries & beer

Burgers, fries & beer

Ter Marsch Grande: Winnaar Gouden Burger Spatel 2014/2015

Ter Marsch Grande: Winnaar Gouden Burger Spatel 2014/2015

De Burgeresse: Winnaar Beste Hamburger Nederland 2015

De Burgeresse: Winnaar Beste Hamburger Nederland 2015

De burger

Black Angus en Wagyu. Gelijk is te merken dat het vlees van een goede kwaliteit is. Het is sappig mals vlees die gewoonweg lekker juicy is. De beloofde ‘al onze burgers worden medium rare bereid’ bleef uit. We kregen onze burger tegen het well done randje aan. We houden wel van een beetje druipsel uit ons vlees dat op het bord valt maar dat was hier niet het geval. Het broodje is pretzel-achtig: stevig en kruimelig. Het broodje kon de lading net aan maar het werd net iets te zompig.

De frietjes

Standaard friet. Net iets te weinig. Goed gebakken en smaakte zeer goed. Er is keus uit verschillende homemade mayo’s, wij gingen voor look mayo en rozemarijn/limoen, zeer lekker en voor de verandering is de saus zelfs meer dan genoeg.

Pluspunten

+ Kwaliteitsvlees.
+ Uitzicht.
+ Zelf gemaakte mayo.
+ Excellente service.

Minpunten

– Niet medium rare.
– Weinig friet.
– Beduusde burger.

Algehele beoordeling

Irv: 7.6
Diablo: 8
Slimmefik: 7.8
We snappen wel dat de titel Beste Hamburger Nederland 2015 is behaald. De fijnproevers kunnen hier hun lol op. Onze smaak is echter iets minder delicaat.